Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šum u komunikaciji

FOTO Na čepu pića pronašla poruku - 'You retard'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blake Loates iz Alberte u Kanadi neugodno se iznenadila kad je otvorivši bocu vitaminske vode na poleđini čepa pronašla uvredljivu poruku 'You retard', javlja ABC News.

Uvredljiva poruka na čepu bezalkoholnog pića je dodatno pogodila Kanađanku, zbog činjenice kako njezina mlađa sestra Fiona boluje od autizma.

Pročitajte i ovo Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta"

>> Austrija: Sveta voda nije za piće

Njezin otac poslao je pritužbu proizvođaču popularnog bezalkoholnog pića te čelnike kompanije pozvao na red te ih pitao mogu li zamisliti što bi se dogodilo da je bocu otvorila Fiona.

Predstavnici kompanije ispričali su se obitelji te objasnili kako je poruka nastala zbog promocije u Kanadi tijekom koje su se na čepovima kombinirale jedna engleska i jedna francuska riječ 'You retard'. Naime, na francuskom 'retard' znači 'kasniti', a kompanija je propustila izbaciti riječ iz selekcije engleskog jezika.

'Razgovarali smo s obitelji, ispričali im se i objasnili kako je došlo do pogreške. To nikako nije isprika za ono što se dogodilo, no željeli smo im dati do znanja kako pogreška nikako nije bila namjera. Također, obavijestili smo ih i kako odustajemo od ovakve promocije', poručio je proizvođač tog bezalkoholnog pića. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene