Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Težak 330 kg

FOTO Iz lova na krokodile vratili se s DIVOVSKIM gmazom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri dana nakon što je počela sezona lova na krokodile u Mississippiju, ulovljen je 330 kilograma težak divovski gmaz.

Dustin Brockman iz Mississippija, sa svojim se bratom i prijateljem u motornom čamcu uputio na lov na krokodile u rijeci Mississippi. Ondje su pronašli čak četiri metra dugačkog i oko 330 kilograma teškog krokodila, piše NBC News.

Pročitajte i ovo Ilustracija nakon poplava Strava u gradu: Više od 70 opasnih grabežljivaca pobjeglo s farme! "Ne približavajte se vodi" Krokodil u bazenu na Floridi Šokantna snimka VIDEO Zvijer od tri metra zaplivala u obiteljskom bazenu: Jedva ga izvukli

>> S farme pobjeglo 15.000 krokodila, jedan došao do školskog igrališta

Rekordan je to ulov. Prijašnji rekord bio je 316 kilograma težak gmaz. 'Lovili smo ga dva sata, a onda ga upucali', ispričao je Brockman. Dodaje kako je veselom društvu trebalo još četiri sata da grdosiju stave na čamac.

Budući da im se rekordan ulov dogodio usred noći, a krokodil je bio pretežak da bi ih njih trojica sami ukrcali u čamac, čekali su dan. 'Oko 6:30 sati pozvao sam još nekoliko prijatelja da nam pomognu krokodila dovesti to obale', rekao je Brockman.

Lovci kažu da će od krokodilove kože napraviti štošta, između ostalog i okvire za slike, a meso će pojesti i podijeliti prijateljima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene