Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Ima i toga

FOTO Bankomat mu je izbacio OVO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bankomat u jednom kafiću u San Juanu, u Portoriku, izbacio je novac i potvrdu na kojoj piše 'Mrzimo pedere'.

Bankomat postavljen u kafiću 'Ocho de Blanco' u glavnom gradu Portorika, uredno je mušteriji izbacio novac i potvrdu na kojoj je pisao podignut iznos, preostali iznos na računu, ali i homofobna poruka 'We hate fags' na engleskom jeziku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neće biti smijenjena Skandal u katoličkoj školi: Djelatnica objavila da nacisti i gejevi rade istu stvar - ''Ispiranje mozga je ispiranje mozga" Ilustracija Užas u susjedstvu Sin otkrio ocu da je gej, on poludio, prijetio i njemu i supruzi: ''Ubit ću te, otkinut ću ti glavu!"

>> Homofob odlučio biti gay na godinu dana!

Kafić i tvrtka 'ATM Mobile' koja je bankomat postavila, ograđuju se od incidenta. 'Izgleda da je riječ o nekoj nepoznatoj osobi, hakeru koji je izvana pristupio sustavu i reprogramirao bankomat da izbacuje tu poruku', rekao je predsjednik tvrtke 'ATM Mobile' Jorge Torres, a prenosi portal informe21.com.

Istaknuo je kako njegova tvrtka ne podržava netoleranciju LGBT osoba, i da će ispitati koji sigurnosni propust je doveo do tog incidenta. LGBT aktivisti u Latinskoj Americi žestoko su osudili 'homofobični bankomat', i zahvalili se tvrtki na brzoj reakciji i upućenoj podršci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene