Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fantomski fetus

FOTO OVO se 'ukazalo' na ultrazvuku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna američka obitelj nemalo se iznenadila kad je ultrazvuk fetusa u utrobi majke, pokazao naličje glavnog negativca mega popularnog filmskog serijala Ratovi zvijezda - Imperatora Palpatina, odnosno gospodara Sitha, Dartha Sidiousa.

Trebao je to biti samo rutinski pregled ultrazvukom djeteta u utrobi 39-godišnje Heather Large, u bolnici u Illinoisu, ali čim se pojavila slika na zaslonu aparata, ona je odmah zapazila nevjerojatnu sličnost onoga što vidi na slici s Imperatorom Palpatinom.

Pročitajte i ovo Bolnica: Ilustracija - 4 Tragedija kod Otočca Stigli nalazi obdukcije preminule 23-godišnje rodilje: Bila je 11 puta na UZV-u, nisu vidjeli opasnost Liječnički pregled: Ilustracija - 1 Poražavajući podaci Žene na životno važan ultrazvuk čekaju i oko godine dana: "Stvarno treba imati veliku volju za život da pobijediš svu tu administraciju"

>> Liječnika šokiralo 'lice boli' na ultrazvuku

Njezin suprug Toby (33) bio je prisutan tijekom ultrazvuka te je i on primijetio istu stvar. 'Odmah se se svi u ordinaciji počeli smijati, uključujući i našu osmogodišnju kćer Hannah i liječnika', ispričao je suprug, a prenosi The Sun.

Liječnik je obitelji ponudio da kući ponesu snimku ultrazvuka na CD-u, jer ih se događaj očito pozitivno dojmio i oni su pristali. Ponosni otac fotografiju je objavio na internetu prošlog tjedna, a ona je odmah postala popularna kod fanova spomenutog filmskog serijala. Pogledajte.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene