Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hit na internetu

Ovo su fotografirali na nebu nakon izbora novog pape!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko sati nakon što se bijelim dimom u Vatikanu obznanilo da je izabran novi papa nekolicina ljudi na jugu Floride na nebu je ugledala neobičan prizor - oblak s obrisom koji podsjeća na anđela.

'Izgledao je baš poput anđela, doista!', uz osmijeh kaže Diane Barnwell koja je mobitelom fotografirala oblak čiji obris podsjeća na siluetu anđela. 'U tom sam trenutku pomislila kako je ovo doista nešto posebno. Imala sam osjećaj da netko pazi na nas. Znam da je tada bio izabran papa i možda je ovo bio znak da je Bog sretan s odabirom', kaže Diane za WPTV.

Pročitajte i ovo Satelitska snimka uragana Idalia Građani se evakuiraju Dramatična snimka iz svemira: Uragan ide prema Floridi, ima putanju koja nije viđena više od 170 godina - "Ovo mi je prvi zbog kojeg sam zbilja zabrinut" Srušio se helikopter na zgrade na Floridi Užas na Floridi VIDEO Spasilački helikopter srušio se na zgradu: Dimio se, okretao u zraku i pao - ima mrtvih i ozlijeđenih

>> Fenomen koji se prekjučer mogao vidjeti u Međugorju

Oblak s obrisom anđela

Diane nije jedina koja je fotografirala ovaj zanimljiv oblak, a američki mediji su primili nekoliko fotografija istog oblaka. One su ubrzo postale viralne, a komentari su podijeljeni. Neki vjeruju da su građani doista fotografirali neobičan oblak, dok dio vjeruje da se ipak radi o photoshopu. Što vi mislite?

Je li fotografija 'anđela' autentična ili ne?

  • Da, mislim da su doista fotografirali takav oblak
  • Ne, ovo je photoshop

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene