Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Luksuz na potenciju

FOTO Kakav kralj: Evo na što je sve potrošio...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Derek Low je poduzetnik iznimno dubokog džepa, a da ima i može, pokazao je nedavno.

On je naime kupio kartu za let od Singapura do New Yorka u najluksuznijem aranžmanu. Cijena karte prava je "sitnica" i iznosi 19.000 dolara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izgubila 1635 eura Njemica stigla na ljetovanje u Hrvatsku pa se šokirala Ljetovanje Obiteljski odmor Apartman zvan čežnja: Njemica uplatila ljetovanje u Hrvatskoj pa se šokirala kad je stigla

Low inače često leti avionom pa je iskoristio pogodnosti Singapore Airlinesa i kupio kartu u njihovom "apartman" aranžmanu, koji predstavlja sam vrh njihove ponude. Evo što je Low, između ostalog, rekao za ponudu koju je dobio, prije i tijekom leta.

"Apartmani su ekskluzivni za njihov glavni Airbus A380 i ne radi se samo o ravnim krevetima, već nude zatvorene privatne kabine s kliznim vratima, koje vas začahure u vaš privatni luksuzni kutak. Interijer je dizajnirao francuski dizajner luksuznih jahti Jean-Jacques Coste i popraćen je bogatom mekom kožom na fotelji, koja je ručno šivana od strane majstorskih talijanskih krojača Poltrona Frau. Možda najpoznatije je da su Singapore Airlines bili prva komercijalna aviokompanija s duplim krevetom u oblacima", napisao je Low u komentaru.

Napravio je pozamašan broj fotografija tijekom puta i dokumentirao svako jelo i piće koje je dobio, sve kuteve unutar svojeg mini luksuznog resorta u oblacima, a sve to možete pogledati OVDJE.

Od ukupno 12 luksuznih apartmana, na letu su osim Lowa tek još troje putnika koristili tu uslugu pa se on šalio da je mogao dobiti još i dnevni boravak i blagovaonu, prennosi Gawker.

Čekajući let i tijekom leta, Lowa su obasipali hranom i pićem, jeo je jastoga svako malo. Posluživala ga je stjuardesa koja je posluživala i Leonarda Di Caprija te Morgana Freemana. Dobio je Bose slušalice, Givenchy pidžamu te Salvatore Ferragamo torbu punu parfema i drugih stvari.

Sve to za 19.000 dolara i na visini od 10.000 metara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene