Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije odlaska u crkvu

FOTO Dirljiv trenutak: Mladenka pala na koljena pred očevim grobom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija koja je u rekordnom roku obišla svijet prikazuje djevojku na dan njena vjenčanja, svu u bijelom kako plačući kleči pred grobom svog oca.

Fotografkinja Kari Wieringa prije nekoliko je vikenda bila angažirana na jednom vjenčanju. Do tada ih je snimila na stotine i nije očekivala da će ovo po bilo čemu biti drugačije ili posebno.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14)

Tako je mislila sve do jednog trena kada je mladenka, Paige Eding, prije odlaska do oltara zastala na groblju te pala na koljena pred grobom svog oca i zaplakala. Tada je nastala dirljiva fotografija koja je u rekordnom roku postala viralna.

Fotografkinja je od mladenke tražila dopuštenje da ovu dirljivu fotografiju objavi na Facebook stranici svoje tvrtke. Tamo je skupila 720.000 lajkova i bila je podijeljena čak 35.000 puta samo na Facebooku. Nakon Facebooka proširila se i na ostalim mrežama kao što su Twitter i Reddit.

>> 'Je li ovo vaš muž?': Fotografija navodnog preljubnika postala viralna!

Paigein otac Winia preminuo je iznenadnom smrću 2011. godine. Jedan dan se osjećao loše, nitko nije znao postaviti dijagnozu, a njegovo se stanje samo pogoršavalo. Uskoro je preminuo od teške infekcije pluća, piše Daily Mail.

Paige se teško nosila s gubitkom oca, a pred oltarom ju je budućem suprugu predao djed, no ona je prije vjenčanja morala stati na očevu grobu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene