Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rijetka prilika

FOTO: Britanac slikao bijelog jelena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ono što nije mogao legendarni kralj Arthur i svi mitološki kraljevi i kraljice Narnije, uspjelo je britanskom fotografu Kenu Grindleu, koji je uspio fotoaparatom ovjekovječiti bijelog jelena.

Ta se rijetka i neuhvatljiva životinja odavno već povezuje s mitovima, legendama i dobrom srećom, a slikati je uspio zaljubljenik u divlje životinje. Grindle već šest godina slika divlje životinje na istom mjestu u Gloucestershireu, a ovo je prvi put da je vidio i uspio slikati bijelog jelena, u šumi Dean.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u SAD-u Strašna nesreća: Srušio se helikopter s televizijskom ekipom Umjetnine - 3 nastala prije 137 godina Dobra investicija: Najskuplja slika Vlahe Bukovca na aukciji u Zagrebu

>> Bijeli jelen oduševio lovce

'Bio sam vrlo iznenađen kad sam ga ugledao. Jednostavno se došetao ispred mene i mirno vrludao uokolo. On je uistinu prekrasna životinja i lijepo je moći ljudima pokazati kakve sve prelijepe životinje žive u šumi', rekao je Grindle za Daily Mail. Sve dok nije stigao kući, ovaj fotograf entuzijast nije vjerovao da je uspio slikati bijelog jelena. postoji vjerovanje kako ubijanje bijelog jelena donosi nesreću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene