Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razveselio jednu djevojku

ŠOKIRAO je tajni Djed Mraz!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svake godine korisnici Reddita sudjeluju u razmjeni poklona pod nazivom "Tajni Djed Mraz". ove godine jednu djevojku je kao tajni Djed Mraz iznenadio, nitko drugi nego Bill Gates.

Korisnica Reddita Rachel (24) dobila je plišanu kravu, knjigu "Journey of a Lifetime" i poruku od Billa Gatesa kao božićni poklon. U poruci joj je Gates objasnio kako je u njezino ime donirao pravu kravu jednoj obitelji, putem jedne humanitarne organizacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nisu ostali zaboravljeni za Božić VIDEO Pogledajte kako su dobri ljudi usrećili najmlađe pacijente u KBC Zagreb Slika nije dostupna Gospodari zime A najbogatiji Djed Mraz je iz...

VIDEO Što je to Billa Gatesa dovelo do ruba plača?

Rachel je trebalo neko vrijeme da joj "sjedne" činjenica kako je njezin tajanstveni Djed Mraz zapravo bio Bill Gates, prenosi Business Insider.

Evo što je Gates napisao u poruci:

Yo Rachel,
Moj tajni poklon Djeda Mraza za tebe je krava!
Ne brini - nećeš morati izgraditi farmu. Ta će krava biti predana jednoj potrebitoj obitelji, u tvoje ime, putem Heifer Internationala. Ona će im omogućiti zaradu i mliječne proizvode, a pomoći će im da pomognu i sebi samima.

Sretne blagdane ti želi Bill Gates.

Rachel mu se zahvalila riječima da je njegov poklon "savršen" te da mu je iznimno zahvalna što je pronašao vrijeme za pronaći joj poklon koji joj odgovara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene