Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igračke za odrasle...

Evo što se najčešće zaboravlja u hotelima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Set zlatnih figura indijskih bogova, kovčeg prepun odjeće za trbušni ples, potpuno okićeno božićno drvce - samo su neke bizarne stvari koje su ljudi ostavljali u britanskim hotelima tijekom 2013. godine.

Zlatne statue Ganeše i Šive pronađene su u jednom hotelu u centru engleskog grada Leicestera. U istom hotelu gosti su tijekom prošle godine ostavili gotovo dva metra visok fikus, potpuno okićeno božićno drvce, kofer pun stripova te 2.000 funti vrijedno indijsko odijelo za mladoženju, prenosi Leicester Mercury.

Neki od predmeta koji se, također, često ostavljaju su punjači za mobitele, mobiteli, knjige i plišani medvjedići. Iznenađujući je i broj cipela koje gosti zaboravljaju, a tu su i razne 'igračke za odrasle'. Ipak, možda je najbizarnije to da je jedan muškarac zaboravio predbračni ugovor koji je uključivao 2.000.000 funti vrijednu kuću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bizarno Nećete vjerovati zbog čega je jedna varaždinska škola evakuirana: Panika, povraćanje, vrtoglavice, a kad tamo... 30-godišnjak svaki dan pojede 2 kilograma - cigli (Foto: Profimedia) Nevjerojatno... On želi postati slavan pa svaki dan pojede 2 kilograma – cigli, ugljena, blata i šljunka

Svjetska TOP LISTA: Zagrebački hoteli na 3. mjestu po čistoći

Naime, na kraju svake godine, u hotelima se sastavlja popis stvari koje su gosti zaboravili i po koje se nisu vratili. Na nacionalnoj razini, taj lanac hotela pronašao je čak 10.000 zaboravljenih tableta i smartphonea u posljednjih 12 mjeseci.

'Ovo je značajniji porast u odnosu na prošlu godinu. Život naših klijenata je postao toliko užurban, neprestano žure od točke A do točke B i zaboravljaju vrijedne stvari', kazala je Shakila Ahmed, glasnogovornica lanca hotela.

Sve pronađene stvari, ako se vlasnik ne javi u roku od tri mjeseca, daruju se u dobrotvorne svrhe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene