Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva blamaža

Evo što se dogodi kada bračnu ponudu pretvorite u spektakl za javnost!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na poluvremenu košarkaške utakmice u Sports Areni u Los Angelesu kamera je tražila par koji će se poljubiti kada se vide na velikom ekranu. No, dobili su puno veći spektakl.

Muškarac je naime, kleknuo pred djevojku i rekao joj kako je to želio učiniti otkako ju je upoznao te da misli da je sad ednako dobar trenutak kao bilo koji drugi. Izvadio je prsten iz džepa i pitao je želi li se udati za njega.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nevjerojatan prizor VIDEO Policija u zadnji tren spasila pilota, sekundu kasnije vlak udario u zrakoplov i smrskao ga: ''Zamalo me pogodio'' Los Angeles: Komemoracija za Vukovar - 1 30. obljetnica Stradavanje Vukovara komemoracijom su obilježili i u crkvi u Los Angelesu: ''Ne želim da ljudi u dijaspori zaborave što je bilo''

Djevojka se prvo iznenađeno smiješila, no nije rekla niti riječ. Sjedila je šutke dok su se s tribina čuli povici ohrabrenja da prihvati ponudu a nakon nekog vremena jednostavno se digla i odjurila u nepoznatom smjeru ostavivši mladića koji je, i dalje klečeči, izgledao potpuno očajno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene