Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razlozi su različiti

Evo na kojim poslovima radnici najviše mrze svoje šefove!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poslovna stranica Payscale rangirala je poslove u kojima najviše radnika mrze svoje šefove.

Anekta koju je Payscale proveo obuhvatila je 24.000 ispitanika. Razlozi zbog kojih radnici ne vole svoje šefove variraju. Prema jednom izvještaju, 41 posto američkih radnika je kazalo da su 'psihički maltretirani' na poslu, piše Huffington post.

Pročitajte i ovo Počela potraga za sezonskim radnicima (Foto: Dnevnik.hr) - 4 DANI POSLOVA U TURIZMU Slavonci više ne pristaju na mrvice: Poslodavci su spremni boriti se za svakog radnika Slika nije dostupna Plus 13. i 14. plaća Potraga za hrvatskim radnicima: U zimovalištima plaća od 1250 eura neto

Glumci, producenti i režiseri su se našli na desetom mjestu s 13,3 posto onih koji mrze svoje nadređene. Deveto su mjesto zauzeli dostavljači s 13,5 posto, a ispred  njih, s istim postotkom, su operateri.

>>
Doznajte koji će poslovi biti najtraženiji u 2013.!

Administrativni radnici su se našli na sedmome mjestu s 13,6 onih koji mrze svoje šefove, dok su administratori zauzeli šesto mjesto. Sigurnosni tehničari su s 15,8 posto zasjeli na peto mjesto. Nakon njih su, na četvrtom mjestu, supervizori za pripremu hrane sa 17 posto onih koji mrze svoje nadređene.

Treće mjesto pripalo je pekarima zbog 17,9 posto onih koji mrze svoje šefove. Više od njih, sa 18,2 posto, svoje šefove mrze zubni tehničari, dok su kemičari s visokih 19,4 posto zauzeli prvo mjesto.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene