Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Evo kako uštedjeti vrijeme i novac za šoping

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
akcije i popusti na kupnje

Zašto biste trošili svoje vrijeme na put do trgovine, stajanje u redu ili na blagajni ako sav špeceraj možete naručiti iz udobnog naslonjača vlastitog doma?

Pročitajte i ovo Ilustracija i oni su na mukama Provjerili smo možete li u najvećim trgovačkim lancima plaćati svim novčanicama eura: "Imamo molbu za kupce" PR Borba protiv siromaštva Konzum i Mastercard donirali 42.500 eura za pomoć u borbi protiv siromaštva djece u Hrvatskoj i svijetu

Zamislite samo da vam na vrata pokuca netko sa svim namirnicama koje vam trebaju. Ne morate zamišljati već si priuštite taj osjećaj bezbrižnosti, bez nervoze, gužve i navlačenja teških vrećica.

Konzum Internet prodavaonica nudi uredan i jasan pregled svih namirnica i cijena koje su jednake kao i u prodavaonicama. Nagradni bodovi uz korištenje MultiPlusCard kartice također se skupljaju putem ovog načina kupovine pa se kupci često nagrađuju kuponima i posebnim akcijama.

Prednost ove kupovine je što se u trenutku naručivanja artikala može kvalitetno kontrolirati ukupne troškove kupnje.

Dodatna pogodnost je i aplikacija za pametne mobilne uređaje putem koje korisnici mogu ostvariti kupnju bez obzira gdje se nalazili.

Specijalna vozila uz poštovanje temperaturnih režima namirnica dostavu vrše na području svih većih gradova i njihove okolice-Zagreba, Rijeke, Splita i Osijeka.

Ovakav šoping štedi vrijeme, ali i novac. Za svaku kupnju iznad 500 kuna, dostava je besplatna. Ukoliko je račun iznad 400 kuna, cijena dostave je 10, za račun iznad 300 kuna cijena dostave je 20, a za potrošenih 200 dostava se plaća 30 kuna.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene