Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rasplesani Mali dom

VIDEO 'Mali dom': Oni doista imaju razloga biti 'Happy'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zarazna melodija koja se svima mota po glavi već tjednima zahvatila je i kenijsko selo Subukiju. Djeca za koju skrbe volonteri iz cijelog svijeta pod vodstvom fra Mire Babića rasplesala su se uz Pharellovu pjesmu 'Happy'.

Epidemija sreće zahvatila je i Mali dom u Keniji. Na Pharellovu melodiju plesala su djeca i mladi iz ovog afričkog sirotišta za djecu s hendikepom koje vodi naš misionar fra Miro Babić. Mali dom je, u neku ruku, veliki dom za 18 djece od 4 do 25 godina. Fra Miro i njegovi suradnici ovoj su djeci pružili krov nad glavom, krevet, hranu, ali i priliku za bolji život.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mali dom 'Mislio sam da ću ja promijeniti Afriku, ali to se ne događa, Afrika mijenja tebe...' Slika nije dostupna Upoznajte Mali dom Priključite se afričkom putu dobrote fra Mire Babića

'Mislio sam da ću ja promijeniti Afriku, ali to se ne događa, Afrika mijenja tebe...'

Mali i veliki iz sela Subukija otkačili su se uz popularnu Pharellovu pjesmu i pokupili simpatije korisnika društvenih mreža.

Kako izgleda 'Happy' u izvedbi mališana čiji su životi bili popločeni teškoćama i nesrećom, pogledajte u priloženom videu.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene