Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva fotka!

Elvis viđen na nebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gorljiva štovateljica lika i djela Elvisa Presleya bacio je pogled prema nebu, a u obliku oblaka, njegov joj se idol 'ukazao', obasjan sunčevom aureolom.

Oblik koji je oblak poprimio neodoljivo podsjeća na Kralja Elvisa, a snimila ga je Marta Gerique iz Valencije u Španjolskoj.

Pročitajte i ovo Dva desetljeća od napada na vlakove, drukčije džihadističke prijetnje Španjolskoj prošlo je 20 godina U najsmrtonosnijem terorističkom napadu u Europi ubijene 192 osobe: "Ne smijemo smanjiti oprez, imaju ogromnu sposobnost sposobnost mutiranja i prilagodbe" Prosvjed u Madridu - 1 Zabranjeni referendum Tisuće prosvjednika u Madridu tražilo ostavku premijera: "Ni amnestija, ni samoodređenje"

'Obratila sam pažnju na taj oblak jer ga je sunce obasjalo s straga i zato što je bio tako čudnog oblika. Isprva nisam vidjela Elvisa, no kad sam pogledala zaslon svojeg mobitela, shvatila sam kako je to definitivno on, taj čuperak je nepogrešiv', opisala je Gerique.

'To je super, jer sam veliki poklonik Elvisa i alarm na mojoj budilici svira jednu od njegovih pjesmi - Devil in Disguise. Jedino žalim što nisam imala pravi fotoaparat za bolju fotografiju', istaknula je presretna Španjolka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene