Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Egzorcist rješava probleme koje drugi nisu uspjeli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iscjelitelj i egzorcist Ante Poljak bavi se već 15 godina duhovno energetskim radom. Iscjeliteljski dar naslijedio je po porodičnoj lozi. Počeo je s pružanjem energetskih tretmana najbližim članovima obitelji i prijateljima da bi se postupno širio krug onih koji su tražili njegove usluge. U radu primjenjuje razne metode koje dobiva od svog duhovnog vodstva s kojim komunicira i koje ga vodi kroz cjelokupni proces iscjeljenja osobe.

Što to znači imati duhovno vodstvo? Jeste li vidoviti?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pobjedio upravitelj sinjskog Hipodroma Alkar Ante Poljak s osam punata pobjednik Bare

- Komuniciram s jednim svjetlosnim bićem koje me vodi i usmjerava u procesu iscjeljenja osobe. Svaka osoba ima svoju sudbinu i dušu i ne znam unaprijed što je kojoj osobi potrebno, tj. koji bi način rada bio najbolji za nju. Informacije koje kanaliziram ne bih htio nazvati vidovitošću nego porukama koje su ovdje i sada osobi potrebne za osvještavanje uzroka bolesti ili nekog problema.

Možete li nam dati neki primjer?

- Osoba mi dođe s bolovima u kičmi i kaže mi da već neko vrijeme trpi jake bolove, a ja možda dobijem informaciju da je prije desetak godina ta osoba uvukla u sebe neku nepotrebnu energiju zbog nekog događaja koji je bio stresan ili jako negativan za nju. I kada nađemo uzrok tog disbalansa krećemo u osvještavanje istog i njegovo rješenje.

U kojim slučajevima imate najviše uspjeha i kako možete pomoći osobama u zdravstvenim tegobama?

- Pa ja ne bih ljudske sudbine nazivao slučajevima. To je malo grub izraz kojim se ne poštuje duša osobe. Sve su to disbalansi u energijama ili na vremenskoj traci koje treba počistiti i osvijestiti pravo stanje stvari. Jako često mi dolaze opsjednuti ljudi s raznim demonima u sebi ili negativnim entitetima, osobe s psihičkim problemima, osobe oboljele od teških bolesti, osobe sa ljubavnim problemima. U tome nema pravila. Netko mi dođe s prehladom, a iz porodične loze izađu teške stvari i treba se raditi čišćenje obiteljske loze ili otkupiti duše predaka. Ponekad mi dođu osobe koje boluju od raka a uzrok je sasvim banalan i u ovom životu. Na raznim zdravstvenim tegobama može se pomoći osobama i ne samo na fizičkoj osnovi nego i pronalasku uzroka koji je doveo do nastanka bolesti, fizičke ili psihičke boli i onda se istovremeno radi na uklanjanju disbalansa i podizanju općeg energetskog stanja osobe. Kroz otklanjanje bolesti i fizičke boli uvijek dolazi do promjene energije u osobi i samim time ona sebe osvještava, mijenja pogled na sebe i svijet i doživljava se na jedan drugačiji način. Nekada me duhovno vodstvo vraća u prošli život ako je potrebno u toj dimenziji uraditi čišćenja da bi nestao disbalans ili problem u ovom životu. Opet ovisi kako i kojoj osobi što treba. Uvijek klijentima naglašavam da se drže liječničkih uputa i savjeta i da su njihovi nalazi mjerodavni za njihovo stanje. Vjerujem da će u budućnosti i u našoj državi doći do čvršće suradnje nekonvencionalne i konvencionalne medicine.

Liječite li ljubavne probleme?

- Nedavno sam imao jako upečatljiv tretman. Došla mi je jedna žena koja nije imala sreće u ljubavi i nikako nije mogla naći pravog ljubavnog partnera. Nakon bolne rastave braka u sebi je počela osjećati slabost na skoro svim psihofizičkim nivoima. Na prvom tretmanu pitao sam je kakva je to rupa u njenim grudima i odgovorila je da je to njen strah ali da ne zna koji mu je uzrok. Često je sanjala da se u toj crnoj rupi nalazi ženska ruka. Tada smo je vratili u prošli život. Prepoznala je žensku osobu koja je i u ovom životu prisutna uz nju. Prošla je kroz regresiju i spoznala da je ta žena energetski obitavala u njoj i radila joj disbalans u ljubavnom životu. Kada je ta ‘izgubljena’ duša osvijetljena i osviještena poslana je u nebo, a klijentica je u grudima osjetila trenutačno olakšanje. Na drugom tretmanu odradili smo proces suočavanja sa samom sobom. I na kraju, na trećem tretmanu konačno smo dobili informaciju u vezi njezine sputanosti i unutarnjeg grča. Problem je bio vezan uz oca koji je, dok je ona bila u tinejdžerskoj dobi emocionalno ugrožavao čitavu obitelj. Svojim nepovjerenjem prema muškarcima i strahom od prepuštanja, osoba je privlačila muškarce koji su u njoj jačali osjećaj manje vrijednosti. Tretmanom smo u njoj ponovno probudili uspavanu i potisnutu žensku energiju i osoba je doista zablistala. Danas se osjeća mnogo hrabrije i sigurnije u sebe i - što je najvažnije vjeruje da će joj se u životu dogoditi prava ljubav.

Na koji način radite čišćenje od demona? Je li to obred egzorcizma kakvog prakticira katolička crkva?

- Ja sam medij, putem mene djeluje moj duhovni učitelj koji je biće svjetlosti. Taj obred pravilno se zove - odstranjivanje negativnih entiteta iz tijela i vibracije osobe. Egzorcizam je samo jedan od načina obreda odstranjivanja negativnih entiteta i njega katolički svećenici rade na način kako rade i oni koji su školovani za to i imaju odobrenje od Vatikana. U islamskom svijetu to se opet drugačije zove i na drugačiji način se vrši. Bitno je da svi mi radimo u ime Boga i svijetlosti bez obzira kako koja religija naziva Boga. Egzorcist ako je svjestan sebe i nema problem ega, pogotovo ako ima duhovnog učitelja, on je u potpunosti zaštićen jer samo prati upute koje dobije, kanalizirajući energiju. Ja kroz duhovno vodstvo u stvari ne tjeram negativne entitete jer bi to bio na neki način agresivan čin nego ih osvještavam da su otkriveni i dajem im izbor da prime nebesku svjetlost koju kanaliziram tada prema njima jer pošto je sve od Boga i svijetlosti nastalo tako i oni . Svi imaju iskru svijetlosti u sebi jer su i bili dio svijetlosti prije nego li su bačeni sa neba. Kada vidim demona u osobi odmah tražim njegovog kontrolora, jer oni su rijetko samostalni, i imaju svoje vodstvo. Tada pristupam nebeskom svjetlosnom obredu dogovora otkupnine za osobu ili više njih ako u porodici ima više opsjednutih osoba. Često demon kontrolira i prizemljene ili lutajuće duše koje iskoristi za negativne radnje i tada prvo treba napraviti otkupninu za te duše.

Pa na koji način negativni entitet odlazi iz osobe ako ga ne tjerate? Sigurno ne lijepom pričom?

- Demonu ( negativnom entitetu kojih imamo raznih vrsta, bez svijesti, sa svijesti, nepokretnih, pokretnih u tijelu, onih koji nam samo crpe životnu energiju, daju strah ili onih jačih koji nam daju loše misli i djeluju na naše postupke) uvijek objasnim da je otkriven i da to ne radim ja nego nebeska svijetlost koja ide kroz mene i da mi njega ne tjeramo niti uništavamo već da radimo otkupninu za tu osobu a za tu svrhu on nema druge nego prihvati ranije predloženi izbor. Tada demon osjeća da mu se obraća nešto jače i mnogo snažnije od njega. Tek tada demon osjeća da je naspram njega jaka energija i tek tada se on počinje povlačiti. Taj trenutak stanke i odmjeravanja snaga, a u konačnici i donošenja odluke, klijent redovito osjeća kao lagani povjetarac ili kao da nešto izlazi iz njega ili kao da se maleni vrtlog pokreće i izlazi iz osobe. Egzorcist koji je u svjesnosti već samim svojim prisustvom pokazuje demonu da je samo instrument svjetlosne snage koja je mnogo jača od demonske i to demon osjeća i tada dolazi do njegovog slabljenja i odlaska tj. to pročišćenja osobe. Demona se osvještava da je nekada i sam bio dio svijetlosti, kanalizira mu se svijetlost i šalje ga se u svijetlost iz koje i jest nekada nastao.

Surađujete li s nekim svećenicima ili drugim egzorcistima?-

Ne, ne osjećam potrebu da radim s nekim. Sam uz duhovno vodstvo vršim obred. Nikada ne možete biti 100% sigurni kakav je drugi egzorcist, ima li koju blokadu u sebi ili neku neriješenu situaciju iz porodične loze jer demoni su jako lukavi i hvataju se za svaku vašu slabost ili onoga tko je uz vas, a nije 100% u svijesti iscjelitelja ni siguran u sebe. Zato je najbolje da je egzorcist sam u tome i da mu ne trebaju pomagači dok vrši obred.

No, želim spomenuti jednu osobu koju sam upoznao u rujnu 2011. na kongresu o suradnji konvencionalne i nekonvencionalne medicine koje se održalo u Zagrebu u organizaciji HUPED-a. Ta je osoba ostavila jak i pozitivan dojam na mene. Riječ je o gospodinu Feridu Orahovcu. On je islamski mistik, šejh i profesor islamske teologije koji je dobio razna priznanja od arapskih liječnika diljem svijeta za mnoga iscjeljenja koja je uradio. Po mojoj osobnoj procjeni on je jedan od najuspješnijih i najstručnijih iscjelitelja džina (na arapskom demona). Tada sam se upoznao s njegovim radom i s njim. On ima i zrači iz sebe pozitivnu čvrstinu, svjesnost, predanosti svojoj vjeri, istini i ljubavi koju ne samo da unositi u svoj rad nego on to i jest. Jako dojmljiv je u svom radu tj životnom pozivu i zaslužuje najviše ocjene.

 

Koliko je potrebno da osobe osjete poboljšanje?

- Na prvom tretmanu se vidi što je s osobom i koji disbalans nosi u sebi, otkriti uzrok problemu i djelovati na osobu i pokazati joj smjernice za dalje. Bit je potaknuti proces samoiscjeljenja u osobi čime se dobiva mogućnost podizanja svog životno energetskog potencijala pri čemu dolazi do širenja samospoznaje i svjesnosti. Vibracija nakon tretmana je podignuta na veći i stabilniji nivo i osoba dobiva unutarnju snagu, u njoj se budi snaga za življenjem svojih potencijala te je sposobna krenuti u ostvarenje svojih ciljeva, želja i namjera.

Što smatrate bitnim za svoj rad?

- Bitna je predanost i potpuna prepuštenost svjetlosnoj snazi. Vi to jednostavno živite, to nije posao od 08 do 16h ili nešto što radite iz zabave ili da biste zadivili sebe ili druge. Vi ste u tome 24 sata, 365 dana u godini. Uvijek je to u vama i odražava se na cjelokupan vaš život. Zadovoljan sam jer kroz rad s ljudima i sam napredujem i rastem, neprestano se otvaraju novi životno-duhovno nivoi.

Za sve informacije obratite se gospodinu Anti na broj mobitela 098/ 44 77 35 ili posjetite njegovu internet stranicu www.antepoljak-iscjelitelj.com

www.huped.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene