Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekale prijevoz

Dvije odbjegle slonice pronađene na autobusnoj stanici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije odbjegle cirkuske slonice u svom kratkom uživanju u slobodi iznenadile su prolaznike i policiju pojavivši se na autobusnoj stanici u njemačkom gradu Hanoveru, rekla je glasnogovornica lokalne policije.

Duniu, 40-godišnju indijsku slonicu, i njezinu kolegicu Daele, 25-godišnju afričku slonicu, ovoga vikenda u Hanoveru policija je zatekla kako nonšalantno žvaču lišća stabala spokojno čekajući autobus. Par je pobjegao iz putujućeg cirkusa smještenog u blizini i odšetao nekih 50 metara do autobusne stanice, rekla je policija.

'To je naprosto bila nesretna zgoda za cirkus. Dvije slonice su bile prilično kooperativne i mirne. Svi su se zabavili', rekla je glasnogovornica hanoverske policije Heiko Steiner. Slonice u svakom slučaju ne bi daleko pobjegle, rekla je Steiner. Policijska postaja nalazi se u neposrednoj blizini autobusne stanice koja se ne koristi tijekom ljetnih školskih praznika. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Možete li vjerovati Osudili slonicu na smrt vješanjem, gledatelja više od 2.500! Slika nije dostupna Kad se čovjek pretvori u monstruma... VIDEO: Divljačko zlostavljanje slonice u cirkusu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene