Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudesna sudbina

Bebe rođene 9.9.09. u 9.09 sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijski par iz Australije od jučer se nalazi u 'sedmom nebu' od sreće, jer su dobili prinovu u 9.09 sati, 9. rujna 2009. Ovakav niz devetki u nečijem vremenu i datumu rođenja, natjeralo bi i tvrdokorne skeptike da vjeruju u sudbinu.

Dhara i Sudish Patel bebu su očekivali 12. rujna, no ovakvu sreću nisu mogli niti zamisliti, rekli su presretni roditelji australskim medijima. Istovremeno, i u SAD-u se rodila djevojčica, a njezine devetke podudaraju se s onima novorođene djevojčice u Australiji, koju smo netom spomenuli.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen" Hitna pomoć pomogla poroditi bebu lijepe vijesti iz međimurja Nije bilo vremena da stignu do bolnice: Tim hitne pomoći pomogao poroditi bebu

'Ovo je tako uzbudljivo', rekla je američkim medijima ponosna 28-godišnja majka Maria Villagomez iz New Yorka. Kinezi, kod koji 'devet, devet', ili izvornu 'jiu, jiu', zapravo znači 'jako dugo vremena', posebno su iz tog razloga zaluđeni devetkama. Jučer je čitava poplava Kineza nahrupila na vjenčanja, zbog 'magičnog' datuma, vjerujući u dugovječnost brakova sklopljenih na taj datum.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene