Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brži od aviona

Doživotno besplatno letenje dječaku rođenom u zrakoplovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak koji se nenadano rodio u zrakoplovu niskotarifnog malezijskog zračnog prijevoznika Air Asie na poklon će dobiti doživotno besplatno letenje tom kompanijom.

Putnica Liew Siaw Hsia dobila je trudove tijekom leta od Penanga na sjeveru zemlje do Kuchinga na Borneu. Zrakoplov je promijenio smjer i krenuo prema glavnom gradu Kuala Lumpuru, ali je dječak bio brži. Porodio ga je liječnik koji se našao u zrakoplovu, a asistirale su mu stjuardese.

Pročitajte i ovo Policija Putnici prevezeni u bolnicu Stravična prometna nesreća na sjeveru Hrvatske: Vozač sletio s ceste i zabio se u drvo, poginuo na licu mjesta Ilustracija Neprilagođena brzina Strašna nesreća: Mladići autom sletjeli s ceste i nekoliko puta se prevrnuli, vozač teško ozlijeđen

‘Beba je došla na svijet na visini od 600 metara, dok se zrakoplov pripremao za slijetanje u Kuala Lumpuru’, objavila je kompanija u priopćenju. ‘Kako bi proslavili taj nesvakidašnji događaj, odlučili smo djetetu i majci osigurati doživotno besplatno letenje našom kompanijom’, rekao je direktor Air Asie. Majka i dijete su nakon slijetanja odvedeni u bolnicu i osjećaju se dobro. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene