Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Doživite blagdansku čaroliju uz Westgateov Božićni sajam!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi i ove godine dani uoči Božića bili najljepši u godini, Westgate je za svoje posjetitelje i kupce pripremio niz blagdanskih iznenađenja. U razdoblju od 5. do 28. prosinca održat će se tradicionalni Božićni sajam u sklopu kojeg će, osim u lijepom adventskom ugođaju i odličnom shoppingu, gosti uživati u ponudi Eko sajma pod geslom „Zemlja porijekla – priroda“.

Westgateov Božićni sajam

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Predblagdansko vrijeme rezervirano je za uživanje, druženja i emocije. Topla blagdanska atmosfera prevladavat će i na Božićnom sajmu gdje vas očekuje velika ponuda originalnih božićnih poklona - od mirisnih kolača, vina i medarskih proizvoda, pa sve do božićnih zvijezda, ukrasnih kuglica i Djeda Mraza!

Late Night Shopping

Već pet godina Westgate je mjesto s najvećom ponudom renomiranih brendova. Iskoristite i ovaj put neodoljive popuste i posjetite centar 5. i 6. prosinca u razdoblju od 18 do 24 sata, a 7. prosinca u razdoblju od 18 do 21 sat i priuštite si vrhunski božićni shopping.

Eko sajam

Eko sajam je otvoren od 5. do 7. prosinca i to u sljedećim terminima: u petak od 17 do 22 sata, u subotu od 14 do 23 sata te u nedjelju od 14 do 21 sat.

U suradnji s trgovinom bio&bio posjetitelje očekuju brojni izlagači ekoloških i organskih proizvoda. Za ljubitelje prirodne kozmetike pripremljeni su proizvodi brendova Dr.Hauschka i Natura Siberica dok će obožavatelji kvalitetne znanstvene literature naići na pogodnosti u knjižari Planetopija. Od zdrave će hrane biti predstavljeni Zrno eko imanje (kruh i sl.), Vivani eko čokolade te funkcionalna hrana: bio&bio superfoods linija, Oatly zobeni napitak, Aronia Original i Dr.Martins coco juice te Vitamix blender.

Na raspolaganju će tijekom sajma na štandovima biti bio&bio prodavači koji će dijeliti stručne savjete o tome kako prepoznati eko proizvod te informirati kupce o prednostima konzumiranja određene vrste ekološke i cjelovite hrane ili prirodnih dodataka prehrani prilagođenih upravo njihovim individualnim potrebama.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene