Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bezobrazni susjed

Doslovce preselio tuđi vrt u svoje dvorište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Phil i Linzi Wood ostali su šokirani kada su otkrili da je njihov vrt promijenio vlasnika. Bezobrazni susjed doslovce ga je preselio u svoje dvorište.

Phil i Lindzi odlučili su preseliti na Kanarske otoke. Svoju su kuću stavili na prodaju i otputovali. Nije prošlo dugo kada im je Philova majka javila da je njihov vrt nestao. Staza, kamene ploče, grmlje, biljke, tegle s cvijećem, viseće ukrasne košarice i spremište za alat - ništa nije ostalo, piše Mirror. 

Pročitajte i ovo Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 3 oštećeni auto i pročelje zgrade Još jedna eksplozija u zagrebačkom Rudešu: Policija otkrila o čemu se radi Ilustracija on ne vidi ništa sporno Doktor priznao da je u dvorištu zakopao kosti žrtve Srebrenice, a njegovo je objašnjenje skandalozno

Linzi se vratila u Englesku kako bi otkrila što se točno dogodilo i otkrila da su sve biljke i stvari iz njihova vrta samo promijenile vlasnika. Susjed Brian Johnson jednostavno je sve preselio u svoje dvorište. 'Nisam mogla vjerovati svojim očima. Vrt je ispario iz našeg dvorišta i stvorio se u njegovom. Ni sama ne znam što sam mu sve tada izgovorila, ali uglavnom sam vrištala: 'To je moje, to je moje!', ispričala je Linzi. Susjed joj se prvotno ispričao i obećao da će sve vratiti, no od tada odbija bilo kakav razgovor s njima. Glasnogovornik policije je potvrdio kako istražuju slučaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene