456734
456734
456734
456734
456734

Tko ne vjeruje, neka pogleda: Došlo je doba da ljudi uče od pasa čak i u prometu

  • , 11.11.2016., 12:40
  • Autor:
  • komentara

Nakon što smo shvatili da od pasa svakodnevno možemo učiti o empatiji, odanosti i povjerenju, došla je na red lekcija i s prometnica.

 
 
 
 
Prizor je zabilježen na nekoj od ruskih prometnica (FOTO: YouTube/Screenshot)
Prizor je zabilježen na nekoj od ruskih prometnica (FOTO: YouTube/Screenshot)

Nije naslov baš nikakva "navlakuša", izgleda da je doista došlo doba da nas psi, ta divna i mudra stvorenja, uče čak i tome kako se ponašati u prometu.

Ako ne vjerujete, pogledajte sljedeći prizor zabilježen na nekoj od ruskih prometnica, pa sami zaključite tko se ovdje pametnije ponio. 

Što reći? Nekima je očito dovoljno jedanput proći kroz neku situaciju da zapamte što im je za činiti, a nekima ne vrijedi ponavljati ni stotinu puta. Pa i unatoč tome što je o njihovim glavama riječ.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se