Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobila Facebook grupu

FOTO Zagrepčanka koja UVIJEK jednako loše parkira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna vozačica crvenog automobila zahvaljujući svom umijeću parkiranja zaslužila je poseban album na Facebook stranici Parking Artists.

Jedna vozačica iz Zagreba, jedan crveni automobil i parkiranje zaslužili su svoj album na Facebook stranici Parking artists. Sudeći po fotografijama, vozačica se nađe u teškim problemima svaki put kada treba uparkirati svog crvenog ljubimca. Zato na kraju zauzme dva parkirna mjesta, i to uvijek na gotovo jednak način. Zapravo gotovo uvijek - jer u utorak se dogodilo čudo.

VIDEO Parkiranje na rubu pameti

Pročitajte i ovo Centar za azilante (ilustracija) U Prečkom Pobuna u zagrebačkom kvartu, ne žele Centar za azilante: Policija pojasnila o čemu je riječ Sulejman Kadribašić Korisnik Doma za starije "Svugdje su bili plakati, da ga nitko nije sreo...": Obitelj nakon tri mjeseca i dalje traži Sulejmana Kadribašića

'Dogodila se najnevjerojatnija stvar', napisao je korisnik Facebooka uz fotografiju automobila koji se taj put našao između dvije bijele linije.

Ipak, uspješno parkiranje uslijedilo je nakon mnogo neuspješnih, pa je nastalo dovoljno fotografija za kreiranje albuma nazvanog 'Mali crveni Clio koji svaki dan čini moj život malo ljepšim'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene