Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kineski Casanova

Jurile u bolnicu vidjeti dragog i shvatile da hoda s njih - 17!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve su djevojke bile uvjerene da su njegove jedine i najveće ljubavi, a jedna je od tih u tu laž vjerovala punih devet godina.

Bolničko osoblje u kineskom gradu Changshi nedavno je nehotice razotkrilo pravo lice lokalnoga Casanove tako što je obavijestilo bližnje o tome da je stradao u automobilskoj nesreći, a na što je u posjet istovremeno dojurilo čak 17 od brige izbezumljenih djevojaka!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NE NASJEDAJTE! Lažni broker i financijski savjetnik prevarili građane za pola milijuna kuna: Policija objavila upozorenje Mao Sheng Nije mu lako VIDEO Muškarca odbijali na razgovorima za posao, razlog je nevjerojatan

Naravno, sve te sirote cure nisu imale pojma da mu nisu jedine, pa čak i ona koja je s njim provela punih devet godina, otkrivaju tamošnji mediji.

Neke su od njih ispred kamera priznale da su ga financijski sponzorirale ili s njim planirale skorašnje vjenčanje, a čini se da je među njima najgore prošla nesretnica kojoj je napravio dijete.

"Silno sam plakala kada sam čula da je stradao. No, kada sam stigla u bolnicu i vidjela sve te ljepotice kako se redaju ispred sobe, suze su naprosto presušile", izjavila je Xiao Li, jedna od njih.

Mladić, kojeg su mediji predstavili samo kao Yuana, u bolnicu je stigao s ozljedama koje nisu bile opasne po život, a djevojke su se uspjele suzdržati od želje da ga dokrajče.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene