457010
457010
457010
457010
457010

Dobio je sina i sve nasmijao: Bit ću bučniji nego kad sam ga pravio

  • , 14.11.2016., 13:10
  • Autor:
  • komentara

Nadamo se da su susjedi bili puni razumijevanja, pa i da su se pridružili slavlju.

 
 
 
 
Nadamo se da susjedi nisu pravili probleme (FOTO: Tanja Vukomanović/Blic.rs)
Nadamo se da susjedi nisu pravili probleme (FOTO: Tanja Vukomanović/Blic.rs)

Neimenovni stanar banjalučkog naselja Borik imao se čemu veseliti ovoga vikenda. Dobio je sina, pa je u to ime odlučio organizirati proslavu kako već i priliči sretnom događaju.

Naravno, bio je red da se tulum na vrijeme najavi i susjedima, a Banjolučanin je to učinio toliko duhovito da je brojne od srca nasmijao.

Njegovu je obavijest zabilježila kolegica Tanja Vukomanović s portala Blic, koja je zaslužna što su sljedeće rečenice postale apsolutni hit na društvenim mrežama, u prvom redu na Facebooku.

Nadamo se da susjedi nisu pravili probleme (FOTO: Tanja Vukomanović/Blic.rs)

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se