Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velikodušni srećković

Dobio 338 milijuna na lutriji, platit će stanarinu susjedima u kvartu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donedavno siromašni useljenik iz Dominikanske Republike Pedro Quezada (44), koji je na lutriji nedavno osvojio astronomski iznos, susjedima u kvartu obećao je platiti stanarinu.

Pedro Quezada (44) je nedavno osvojio 338 milijuna dolara, četvrti najveći iznos u povijesti američke lutrije Powerball. Siromašni doseljenik iz Dominikanske Republike, koji živi u New Jerseyju, oduševio je svoje susjede u kvartu obećavši im svima platiti stanarinu za barem jedan mjesec.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čestitamo! Igrač iz Hrvatske bogatiji je za gotovo sto tisuća eura! Provjerite listiće, poznato i iz kojeg je grada Ilustracija lova do krova Splićanin koji je osvojio 180 tisuća eura otkrio kako je došao do dobitka

>> Kolačić za sreću mu 'prorekao' zgoditak, sutradan na lotu osvojio milijun dolara!

'Ovo je božji dar. Naša je obitelj skromna i siromašna', rekao je Quezada, čiju izjavu prenosi Huffington Post. Susjedi ga hvale kao radišnog čovjeka koji je zaslužio novčanu nagradu.

Ipak, ubrzo nakon osvajanja pozamašnog iznosa, doznalo se da mu prijeti uhićenje ako ne podmiri oko 30.000 dolara duga svojoj bivšoj supruzi za brigu o njihovo troje od ukupno petero djece. Rekao je da će to riješiti uskoro jer da, osim što susjedima kani platiti stanarinu, najviše od svega želi pomoći vlastitoj obitelji.

Na račun mu je sjeo nagradni iznos od 221 milijun dolara. Svih 338 milijuna dobio bi da se odlučio za isplatu u ratama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene