Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodavačica na mukama

Dobila otkaz jer je preseksi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka prodavačica u pekari izgubila je posao zbog tuđe ljubomore. Djevojka njezinog šefa smatrala je da prodavačica izgleda preseksi i tu je priči bio kraj.

Nesretna 31-godišnja Frances B. tako je postala žrtva svojeg dobrog izgleda, ali na radnom mjestu, na kojem bi se najmanje očekivalo da bi to moglo biti loše po nju. Punih 13 godina Frances je radila u pekarnici u selu s 2.600 stanovnika, a sada tuži šefa na lokalnom sudu zbog otkaza, piše Bild.

Pročitajte i ovo Policija Šok na odlagalištu Iz Remetinca bacili sef na otpad, ispostavilo se da je pun - oružja: "Sefovi ne služe da se u njima drži sir i špek" Kruh na polici, Ilustracija Slučaj u SAD-u Policajci ostali bez peciva: U pekari ih odbili poslužiti, objasnili i zašto

'Za mene je taj posao bio više od same prodaje kruha. Ljudi su dolazili u pekaru da bi i samo razgovarali i izmjenjivali ideje', rekla je bivša prodavačica. Ipak, njezin bivši šef Bernd H. optužio ju je da je krala iz pekare, no njegova je optužba pala u vodu nakon svjedočenja drugih radnika iz pekare, koji su potvrdili da je Frances bila i više nego pouzdana.

Bernd će Frances morati platiti odštetu od 2.500 eura. 'Vjerojatno neće na sudu priznati pravi razlog mojeg otkaza, a to je ljubomora njegove djevojke', rekla je na kraju Frances i dodala koja joj korist od novca dobivenog odštetom, kad je nezaposlena. Bernd na njezine tvrdnje odgovara kako je 'ljepota ljubomore u tome što se temelji jedino na glasinama'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene