Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prihvatili je kao svoju

Djevojka koja čopor vukova pretvara u dražesne 'psiće'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vuk, iako je srodan domaćem psu, ipak nije životinja oko koje se ljudi ugodno osjećaju, ili koja se ugodno osjeća oko ljudi. No, Norvežanka poznata u medijima samo kao Anita, ima mali vučji čopor koji je obožava.

Anita je s četvero vukova provela pune dvije godine i navikli su jedni na druge, ali onda ih je morala napustiti. Snimka koju možete vidjeti, prikazuje povratak Anite svojim vučjim prijateljima, koji su je dočekali poput pripadnice svojeg čopora, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zatražio azil Norveška uhitila Medvedeva: Pokušao je ilegalno prijeći granicu s Rusijom Sobovi Ruska trava je zelenija Sobovi izazvali međunarodni incident! Rusija zaprijetila Norveškoj: "Skupo ćete to platiti"

>> ‘Vuk je sumanuto trčao po autocesti nasrćući na automobile’

Ona ih je stala dozivati još izdaleka, a oni su pohitali prema njoj, prizor koji bi utjerao strah u kosti vjerojatno svakoj drugoj osobi. Vukovi ipak nisu imali namjeru napasti Anitu, već su je razdragano 'izljubili' i prepredali oko nje.

Oko mlade Norvežanke, vukovi su se pretvorili u više u pitome pse, nego u strašne grabežljivce, koji bez problema ruše plijen i dvaput veći od njih samih.

Anita se s tim vukovima družila u norveškom najsjevernijem zoološkom vrtu u Salangsdalenu. Nakon njihovog dvogodišnjeg intenzivnog druženja, Anita je bila odsutna dva mjeseca. Pogledajte koliko je nedostajala svojim krznatim prijateljima u priloženom videu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene