Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslali joj račun

Djevojčica na Faceu za 1sat potrošila 400 dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igrice na Facebooku kod mnogih izazivaju ovisnost. No, kada zbog igrice kući stigne račun s povećim iznosom, nije baš ugodno iznenađenje.

To se dogodilo roditeljima sedmogodišnje Britanke Megan Fox iz Birminghama. Ona je na Facebooku igrala igricu koja korisnicima dozvoljava kupnju virtualne odjeće i namještaja za virtualne ljubimce. Nakon samo sat vremena provedenih igrajući, mala je Megan potrošila 400 dolara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Filmski festival u tijeku Toronto - trenutna adresa najvećih holivudskih zvijezda! Slika nije dostupna Opet oborila s nogu! Seksi Megan Fox šalje poljupce s festivala u Torontu

Pošto nema svoj Facebook profil, Megan je bila ulogirana na ime 35-godišnjeg oca Mathewa. 'Sjedili smo u blizini, a ona nas je ispitivala koja nam se haljina više sviđa. Sugerirali smo joj što da odabere nesvjesni da ona te haljine stvarno kupuje', pojasnio je otac, koji je imao uključen Paypal račun.

>> Jeste li znali? Facebook može prouzročiti napad astme!

Facebook i Paypal su odbili molbu za poništavanje računa, piše Daily Mail. 'Da nismo dobili e-mail obavijest o potrošenom novcu, ostali bi bez novca na računu. Nečuveno je da nijednom nije zatražena autorizacija plaćanja', rekla je 33-godišnja majka Dawn. 'Ovo pokazuje kako roditelji moraju biti odgovorni za ponašanje djece na internetu', rekao je glasnogovornik Facebooka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene