Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želi normalan život

Dječak zbog zakržljalog blizanca ima sedam udova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osmogodišnji dječak iz Indije rodio se sa sedam udova. Njegov blizanac prestao se razvijati još u maternici i nije se potpuno odvojio od njega.

Za neke u svom rodnom indijskom selu ovaj je dječak živa verzija indijskog boga Lakshmija, koji također ima više udova, a kojeg se štuje svaki dan. Za druge je osmogodišnji Kumar Paswan čudovište, zbog čega je prisiljen skrivati svoje začuđujuće medicinsko stanje. Sve što ovaj dječak želi je da bude normalan. Uputio je apel za novčanu pomoć od nekoliko tisuća funti koliko mu je potrebno za operaciju kojom bi se otklonio njegov parazitski blizanac.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rijedak poremećaj Liječnici djevojčici odstranili treću ruku i dojku izraslu na leđima Slika nije dostupna Ukidaju se ograničenja I to je riješeno: Od sad možete imati više imena i više prezimena!

Blizanac se prestao razvijati još u maternici, prije nego što se potpuno odvojio od Kumara i tako ga ostavio sa sedam udova. 'Kada se rodio doktori su rekli da neće dugo živjeti, ali živ je i s obzirom na način na koji živi vrlo je zdrav', rekao je njegov otac Veeresh Paswan. 'Umoran sam od toga da sam drugačiji. Samo želim normalno živjeti', dodao je dječak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene