Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novac za e-novac

Dječak potrošio 7600 kuna na e-farmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igrate Farmville igru putem Facebooka? Igra i jedan britanski dječak, no momak je u igru dosad spiskao 1400 dolara, što svojeg džeparca, što novca roditelja.

U čitavoj je priči, zapravo nastradala kreditna kartica dječakove majke, s koje je za potrebe Farmvillea, mladi fan skinuo čak 950 dolara. Treba istaknuti kako je igra Farmville, od proizvođača Zynga, inače u potpunosti besplatna, no za sve one koji žele 'strelovito' napredovati, postoji i opcija za kupovinu virtualnog novca u igri, pravim novcem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postanite virtualni vojskovođa Nova igra na Facebooku od kreatora FarmVillea i CitiVillea Slika nije dostupna Farmville u Longfieldu 'Napravimo od Dugopolja Farmville!'

Time igrač dobije par pogodnosti, poput kupnje objekata i predmeta, inače nedostupnih regularnim igračima, ali koji nisu toliko bitni za igru, već više za nekakav vid prestiža unutar igre. Nakon što su se roditelji žalili na skupocjenu naviku svojeg sina, Facebook mu je ugasio korisnički račun, a iz Zynge su roditeljima jednostavno preporučili - 'Upotrijebite zaporke za ulaz u računalo', piše Guardian.

Banka isto tako neće vratiti potrošen novac majci, jer ona slučaj nije plijavila policiji. I eto, na kraju je dječak, koji je zapravo ovisan o uzgajanju e-žitarica, e-stoke te održavanju e-farme, stvorio mnoštvo problema roditeljima. Zbog čega? Zbog gomile novca potrošenog na doslovce - ništa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene