Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pustio brkove

Izbacili ga iz škole zbog brkova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski tinejđer sa kožnim problemima koji ga sprječavaju da se redovito brije izbačen je iz škole zbog puštanja brkova.

13-godišnji Marc Grey već ima facijalne dalake ali su mu dermatolozi savjetvali da se se ne brije jer bi mogao zadobiti bolne facijalne probleme.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Movember The best of brkova čitatelja Dnevnik.hr! Slika nije dostupna Obavite pregled koji život znači Movember se bliži kraju, ali...

No, uprava škole je odlučila da je Grey prekršio stroga pravila o izgledu te ga je izbacila iz škole u Blythu. Marcova obitelj je ponovila kakko dermatolozi zabranjuju brijanje njihovom sinu jer mu je dijagnosticiran pseudofolliculitis te su odluku škole nazvali farsom. Roditelji su uložili žalbu ali je odluka o izbacivanju ponovno potvrđena, piše Daily Mail.

'Marc ne smije ispaštati zato jer je slušao svoju mamu i tatu. Želimo da se s njegovog imena makne tamna mrlja', rekao je Marcov otac Peter koji je napomenuo i da su liječnici rekli da je odluka škole smiješna i suluda. Marc i roditelji nasatavljaju borbu za ukidanjem odluke o izbacivanju.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene