Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogled je dovoljan

Djeca vas ne slušaju? Ovo je čovjek kojeg želite nazvati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući da se strah uvijek dobro prodaje, možda vas ova priča potakne da se i sami bacite u sličan biznis.

Brojni floridski roditelji čija se djeca ne žele ponašati onako kako im se kaže odnedavno imaju novog i vrlo moćnog saveznika - klauna Wrinklesa. 

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova Ella Selak Bagarić, Hrvatska psihološka komora - 5 Savjet za roditelje i društvo Psihologinja nakon tragedije ukazala na jednu važnu stvar i poručila: "Mi smo davno prije ovog događaja ušli u crveno"

Riječ je o 65-godišnjem muškarcu podrijetlom iz New Englanda, čija je već sama pojava sasvim dovoljna da mališani promijene mišljenje, odnosno ponašanje.

Tako je Wrinkles nedavno preodgojio i jednog 12-godišnjaka, koji je unatoč molbama očajne majke iz dana u dan upadao u nove nevolje.

"Samo sam se pojavio nasuprot ulice. Kada me ugledao počeo je jecati ispred prijatelja te je sav posramljen pobjegao kući", ispričao je Wrinkles za The Washington Post, pa dodao kako mu je spomenuta majka danas do neba zahvalna jer njezin sin sada uglavnom bespogovorno čini što mu se kaže.

Ima fetiš: Julia Louis-Dreyfus završila u krevetu s klaunom!

Wrinkles novinarima The Washington Posta nije htio pokazati lice i otkriti kako se zove, ali im je zato ispričao da mu je 65 godina i da je vojni veteran koji se u životu bavio svime i svačime.

Na Floridu je doselio prije pet godina, a samo je koji mjesec kasnije počeo s karijerom klauna. Doduše, vrlo neobičnog jer ga uglavnom angažiraju nesretni roditelji ili ljudi koji iz šale žele preplašiti prijatelje.

Wrinkles (mi bismo ga u Hrvatskoj zvali Borko) po gaži uzima par stotina dolara, a vrlo je zanimljivo znati i da dnevno dobije i do stotinu poziva.

U ovome trenutku mu je kalendar popunjen sve do veljače, pa čak i unatoč tome što odbija sudjelovati u tuđim perverznim ili, blago rečeno, bizarnim igricama. A ima i toga, kaže, koliko hoćete.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene