Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Deda is back!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deda u vreći ima Nike, ima Adidas, ima Jordan, ima SVE. Ti reci, Deda ima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SHOOSTER Timberland Radford - rođen je novi klasik Slika nije dostupna Svi bulje u Andrassy i Dečaka!

Otišao je kao zadnjih 20 kuna na gablec petkom, kao posljednja vanili kiflica na blagdanskom stolu, kao božićno drvce nakon praznika.

Neki su pričali da je puk'o, neki su spominjali odmor u toplijim krajevima, neki su jednostavno mislili da je pobjegao glavom bez obzira. Marketing tim je prodao jeftinu priču o psihičkom slomu i da ce ga zamijeniti nekakvi "admini"...

Sve su to bile priče i bajke, istina je samo jedna, ali ju nećeš saznati hahahaha.... ali pazi sada:

DEDA IS BACK! Aj ripit - DEDA IZ BEK!

Nema labavo, ove godine preuzimam Shooster papcima Fejs i Instagram, a da me ne mogu uhvatiti izmislio sam i Viber chat da vam šaljem fotke bake Šuster i linkove na Maraju Keri.

Ove godine samo jako! Uzeo sam Shoosterovcima za duševne boli, za psihičke patnje, za 730 dana samoće SVE s lagera! Deda u vreći ima Nike, ima Adidas, ima Jordan, ima SVE. Ti reci, Deda ima. Ako nema - Deda nabavi.

DEDA IS BACK! Aj ripit - DEDA IZ BEK!

Pazi sada, ovi iz Shoostera me hvataju k'o bus za Njemačku, pa moram biti oprezan. Javit ću ti svaki dan što želim vidjeti na Instagramu. Fotku, tenisice, halter, vanili kiflicu. Možes se ubaciti ili ne moraš, ti igraš za nove sneakere, ja igram za Baku Šuster koja me čeka na Maldivima.

Što moras napraviti? Pročitati dnevni zadatak i staviti fotku na svoj Instagram profil koji mora biti public. Fotku tagiraš sa @shooster_the_sneakermeister i #DedaŠuster. Možda mi bude super, pa ti šaljem nešto sa Shooster lagera. Možda mi bude bezveze pa ti opalim lajk pa se ti ponadaš, a ipak ne dobiješ ništa hahahhahaha...možda su u šumi. Teško je reći. Rekli bi stari Grci – pazi kako tagiraš koštat će te sneakera. Osim toga, moraš me pratiti na Fejsu ,na Instagramu i na Viberu. Zašto? Zato jer želim.

Ne mogu proglasiti pobjednike niti na Fejsu niti na Instagramu jer će me ovi iz Shoostera otkriti prije prvog snijega – zato ću svaki dan objaviti SAMO na Viberu tko je pobijedio.

E - i daj se skoncentriraj – radni dani su ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i petak. Vikendom se grijem sa slikama Bake Šuster i domaćim rumom i uopće me ne zanima tvoja fotka. Ok, možeš ju objaviti vikendom, ali nagrađujem samo radnim danom!

Nema "na lajkanje", nema "na veze i poznanstva", nema labavo! Ja biram, ne ti ili tvoja ekipa. Ne može ti pomoći ni pet tisuća lajkova i deset tisuća frendova. Zašto? Zato jer je vreća iz Shoostera kod mene i mogu ju podijeliti kome god želim. Ako ti ne paše, žali se upravi vodovoda.

Imaš 15 prilika za osvojiti nagradu, a ako ne uspiješ, uvijek možeš probati slijedeće godine...hahahhahaha.... 

Spreman? Nisi? Jesi? Svejedno...

Ljubi te Deda, aj bok! 

- nagradni natječaj traje od 01.12. u 12h do 23.12.2016.u 12h
- fond nagrada je 15 artikala iz Shooster ponude vidljive na
www.shooster.hr
- dnevne nagrade biti ce podijeljene svakim radnim danom, od ponedjeljka do petka u razdoblju: od 05.-09.12.2016., od 12.-16.12.2016. i od 19.-23.12.2016.
- sudjelovati mogu sve osobe s prebivalištem u RH starije od 13 godina
- za sudjelovanje je potrebno pratiti Shooster Facebook, Instagram i Viber kanale:
www.facebook.com/shooster.hr ; www.instagram.com/shooster_the_sneakermeister ; www.viber.com/shoosterthesneakermeister

- dnevni pobjednici biti će objavljeni isključivo na Shooster Viber chatu (www.viber.com/shoosterthesneakermeister)
- slike za nagradni natječaj se prema pravilima objavljuju isključivo na Instagram profilima natjecatelja koji moraju biti javni. Slike moraju sadrzavati tag na @shooster_the_sneakermeister profil i hashtag #DedaŠuster
- prijavom na natječaj potvrđuješ pravo na korištenje prijavljenih slika na Shooster kanalima
- prijavom na natječaj potvrđuješ da si upoznat s pravilima natječaja i da se slažeš s njima

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene