Obavijesti Video Pretražite Navigacija
600 kuna za sat vremena

Danju studentice, noću go-go plesačice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zarađuju i po nekoliko prosječnih mjesečnih plaća - plesom!

Zanimanje kojim se bave djevojke s kojima je razgovarala ekipa Provjerenog, nije baš neko koje biste poželjeli za svoju kćer ili možda sestru. One plešu, ali polugole. U sebe uperenih pogleda, kako muškaraca tako i žena.

Pročitajte i ovo Provjereno - problem nedostatka liječnika - 6 večeras u Provjerenom Patila u agoniji sa slomljenim kukom, jer nije bilo liječnika da je pregleda! Zumba maraton u Splitu - 2 Maraton zumbe Ljuljale se Prokurative: Profesionalcima su se pridružili i slučajni prolaznici - ''Za ovo trebaju samo dobra volja i energija''

>>Institucije šute dok kradu naš novac!

Posao im je zagrijati atmosferu u noćnim klubovima. Većina o njima nema baš lijepo mišljenje. Ali njihove sugovornice, danju su studentice - neke već sad visoko obrazovane, a kada padne mrak knjigu zamjenjuju štiklama.

>>Žive sami - i sretni su!

Ekipa Provjerenog provela je noć u poznatom zagrebačkom klubu, a zatim su otišli u Beograd, gdje taj posao cvate i gdje djevojke zarađuju i po nekoliko prosječnih mjesečnih plaća.

>>Nakon 26 godina ponovno ima sve zube!

Koliko zarađuju te kako se obitelji nose s njihovim poslom, pogledajte večeras u Provjerenom u 22:00!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene