Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dani energetskih rješenja u Westgateu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 29. do 31. svibnja u Westgateu će se održati Dani energetskih rješenja kojim se promovira energetska učinkovitost i obnovljivi izvori energije.

 U suradnji s najvećim shopping centrom u Hrvatskoj, Centar energetskih rješenja predstavit će napredna i inovativna rješenja koja su neizostavna u području energetske učinkovitosti. Uz to, u Westgateu vas očekuje i izvrsna tjedna shopping ponuda za sve ljubitelje sporta, tehnike i uređenja doma.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

S ciljem podizanja svijesti o energetskoj učinkovitosti, Centar energetskih rješenja u suradnji s Westgateom organizira Dane energetskih rješenja od 29. do 31.5.

Ne propustite izložbe dizalice topline za sanitarnu vodu, kotla na pelete i IR panela – pogledajte izbliza učinkovita rješenja za dom.

U razdoblju od 29. svibnja do 4. lipnja iskoristite i posebne pogodnosti na tehniku, sportsku opremu i sve što je potrebno za kvalitetno uređenje doma. Popust od 10 % nudi Sony na akcijske kamere i pripadajuću opremu te Happy Dreams na sve madrace i krevete. Izvrsnih 20% na cjelokupan asortiman pripremili su Robe di Kappa, Posteljina.hr i O'Neill za gotovinsko plaćanje te Technomarket na Philips male kućanske aparate. Čak 40 % popusta osigurao je Hervis i to na drugi jeftiniji komad obuće ili tekstila.

Dodatan razlog posjeta Westgateu svakako su i novootvorene trgovine - Cropp, Happy Dreams i Super Konzum.

Posjetite Westgate ovaj tjedan i kupujte uz fantastične popuste na ono što najviše volite!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene