Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dani beba, djece i trudnica oduševili posjetitelje Westgatea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 17. do 19. travnja u Westgateu se održao 18. po redu tradicionalni sajam Dani beba, djece i trudnica. Najveći sajam te tematike u regiji bio je idealno mjesto okupljanja roditelja i njihovih mališana.

Westgate je bio domaćin mnogih izlagača koji su predstavili raznoliku ponudu za bebe, djecu i roditelje. Ovaj specijalizirani sajam roditeljima je omogućio da se na jednom mjestu upoznaju s novitetima i brendovima te dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

U opuštenom ambijentu Westgatea tijekom cijelog vikenda zabave nije nedostajalo, kako za male tako ni za velike. Dok su na glavnoj pozornici posjetitelje zabavljali dječji zborovi, plesne skupine i drugi izlagači, najmlađi su uživali i u Kid's Worldu, najvećoj dječjoj igraonici u Hrvatskoj.

Posjetitelje su oduševila i vesela natjecanja s mnogobrojnim nagradama te atraktivni sajamski popusti. Istog vikenda održao se i popularni Late Night Shopping uz odlične popuste na proljetne kolekcije vodećih domaćih i svjetskih brendova.

Uz navedeno, 16. travnja djecu je u Westgateu dočekao i bogat zabavni program koji je održan povodom otvorenja nove Super Konzum prodavaonice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene