441873
441873
441873
441873
441873

Možete li pronaći svih 50 filmova skrivenih na slici?

  • , 30.06.2016., 11:01
  • Autor:
  • komentara

Da će biti lako - neće, ali mi znamo da nećete tek tako odustati!

 
 
 
 
Da će biti lako - neće, ali mi znamo da vi to možete (FOTO: Imgur)
Da će biti lako - neće, ali mi znamo da vi to možete (FOTO: Imgur)

Smatrate li sebe filmofilom? Ako je odgovor potvrdan, imamo pravu igru za vas. Naime, netko lukav sakrio je na istu sliku čak pedeset filmskih naslova, a na vama je da pokušate odgonetnuti o kojim je to djelima riječ.

Sigurni smo da će se dobar dio vas odlično snaći, a popis skrivenih filmova naći ćete na samome dnu kviza. Želimo vam dobru zabavu!

P.S. Ukoliko vam je potrebna slika većih dimenzija, postavili smo još jedan link sa servisa Imgur jer ju je tamo moguće uvećati!

 
View post on imgur.com

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se