Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najvjerniji prijatelj

Da vam srce pukne: On već pet godina čeka svog gazdu da dođe po njega...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao što Haichiko čeka svog preminulog vlasnika tako i svog gazdu čeka Huachito.

Priča koja slama srca - Huachito, najvjerniji pas u Boliviji, i pet godina nakon što mu je gazda umro, svakodnevno ga čeka na istom mjestu.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

Huachito, koji je dobio ime prema najpoznatijem psu na svijetu, Haichiku, svaki dan dolazi na Aveniju pape Pavla u bolivijskom gradu Cochabambi. Njegov je gazda, kažu prolaznici, stradao u motociklističkoj nesreći prije pet godina, no njegov vjerni prijatelj i dalje vjeruje da će se vratiti, prenosi Oddity Central.

PASJA LJUBAV NEMA GRANICA: Što je sve učinio da spasi vlasnicu

Psa nepoznate pasmine prigrlili su svi koji svakodnevno prolaze avenijom te mu daju vode i hrane, a djeca se obožavaju igrati s njime. Ipak Huachito ne traži od njih ništa, on samo želi da se njegov gazda vrati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene