Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova Tele2 usluga

Da bi vam posao išao, pomaknite ga s mjesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi uspješni poduzetnici znaju da dobre poslovne prilike ne padaju u krilo nego ih treba potražiti.

Ako ste oduvijek željeli zamijeniti uredski posao i sjedenje od 9 do 5 nečim dinamičnijim i novim ili ste se već bacili u potragu za novim prilikama, tehnologija više nije jedan od problema.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TELE2 donosi Vjeruju li da se baš njima neće dogoditi nesreća? Čak 73 posto roditelja koristi mobitel dok je u prometu s djecom Slika nije dostupna POZIV Tele2 raspisao poziv za donaciju deset dronova vatrogasnim društvima

START UP I PODUZETNIŠTVO SU IN

Mnogi start up projekti i crowdfunding kampanje dokaz su da tehnologija omogućava nove poslovne prilike na područjima gdje se to dosad činilo nemogućim. Primjena novih tehnologija omogućava i malim i velikima da svoj posao razviju u novim smjerovima i na novim mjestima.

POKUĆNI INTERNET

Na primjer, nova usluga Tele2, pokućni internet temelji se na najmodernijem 4G rješenju dostupnom diljem zemlje, koje pruža odlično iskustvo korištenja interneta. Zato je ova usluga Tele2 postala učinkovito rješenje za sve koji svoj biznis obavljaju on the go. Pokućni internet funkcionira kao plug and play sustav gdje se na Tele2 Wi-Fi router istovremeno mogu priključiti i do 32 uređaja. Zahvaljujući plug and play sustavu nema potrebe za žicama, a nema ni čekanja po nekoliko tjedana na samu instalaciju usluge, već surfate od onog trenutka kada vam Tele2 uruči router. Zbog toga ne morate čekati na realizaciju svoje poslovne ideje, a niste ograničeni ni lokacijom jer je pokućni internet prijenosan. To znači da ako zbog projekta morate cijelu sezonu boraviti u drugom gradu, uz svoju najbolju košulju, nosite i pokućni internet. Istovremeno ste dostupni i u kontaktu sa svojim klijentima, partnerima i suradnicima. Naravno, ako to želite. Nema više situacija u kojima morate doći do ureda da podijelite neki dokument ili prezentirate novu ideja. Sve je u vašim rukama, i to uvijek.

I ne morate brinuti o povezivosti. Uz pristup 4G mreži brzine dosežu i do 50 Mbps, a 300 GB prometa dovoljno je za službene mailove i za sve ono u čemu uživate na internetu kada ne radite. O uploadu velike “ekselice” da i ne govorimo. Trebat će manje od minute, što je kraće nego na fiksnom internetu. Što je najbolje od svega, video prezentacije ili kratki razgovor s vašim suradnikom možete napraviti u košulji, sakou i boksericama dok sjedite ispred laptopa spojeni na pokućni internet, i to uz najbolje cijene na tržištu.

Sigurni smo da ćete uz Tele2 pokućni internet uspjeti spojiti ugodno s korisnim jer Tele2 nastavlja unaprjeđivati svoje poslovanje da biste vi bili zadovoljni. Kvaliteta ove usluge i Tele2 mreže potvrđena je istraživanjem. Tele2 je ostvario najbolji rezultat na testu kvalitete podatkovnih usluga prema testiranju njemačke tvrtke P3 Communications provedenom u svibnju 2016.

Edin Pašalić, direktor tvrtke Go2Digital potvrdio je kvalitetu Tele2 usluge: Go2Digital je agencija koja se specijalizirala u području digitalnog vanjskog oglašavanja. Imamo 155 digitalnih citylighta u svim većim shopping centrima i na trgovima gradova, kojima se upravlja s jedne centralne lokacije. Svaki naš uređaj mora biti spojen na internet te smo se nakon dužeg istraživanja opredijelili za Tele2 mobilni internet koji se do sada pokazao kao ključni faktor u našem uspješnom poslovanju. Stabilnost i brzina Tele2 mobilne mreže nam omogućuju da u roku od minute možemo mijenjati sadržaj na svim lokacijama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene