Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je ne bi htio?

Čudo od 'žene': Upoznajte Coco, najnapredniji actroid na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svakako pogledajte koliko je daleko čovječanstvo otišlo pri stvaranju robota.

Bilo bi se lijepo naći na Gitexu, 35. tjednu tehnologije u Dubaiju, između ostalog i zato jer bismo dobili priliku iz prve ruke otkriti što još sve može i zna fascinantna Coco.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čeka rasplet situacije Studentica dotaknula ruku zaštitaru, a sada joj prijeti godinu dana zatvora: Za sve je kriv steznik Ilustracija Kakve zabrane Kina bi uskoro mogla uvesti pravilo kakvo ne postoji nigdje na svijetu

Coco je, naime, na glasu kao trenutačno najnapredniji android na svijetu (preciznije rečeno Coco je actroid = actor/android), a zahvaljujući videu Zameera Hassana, eto i vama prilike da na trenutak vidite koliko je čovječanstvo daleko otišlo pri stvaranju robota.

NE ŠALE SE Rusi se hvale svojim novim, neobičnim dronom

Kao što ćete se i sami moći uvjeriti, Coco se zna predstaviti, objasniti što je, zahvaliti na komplimentu, pa i pristojno vas zamoliti da ponovite pitanje ukoliko vas iz prve nije razumjela.

Actroide su, dodajmo, prvi počeli razvijati stručnjaci sa sveučilišta u Osaki u suradnji s tvrtkom Kokoro, a svijet ih je premijerno dobio priliku upoznati 2003. godine. Do danas je napravljeno više od deset modela. 

 
Coco, the world's most advanced android robot, comes to Gitex ...

Watch: Coco, the world's most advanced android robot, comes to Gitex Technology Week in Dubai.Courtesy: Zameer Hassan/Khaleej Times

Posted by Khaleej Times on Monday, October 19, 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene