Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnji prizor

Čudesan susret: Srnu izbezumio NLO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvještaja o viđanjima NLO letjelica ima doista puno, no ovakav se rijetko viđa.

Lovac iz američke savezne države Missouri, 7. listopada je postavio kameru na noćno snimanje u polje, s namjerom da snimi divljač. Dobio je što je htio, no kad je pregledao snimku, uočio je i neobičan 'bonus'.

Pročitajte i ovo Spašavanje srndaća Viralna objava VIDEO/FOTO Vatrogasci spasili srndaća s poplavljenog područja: "Veliki pljesak za dečke" Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma

Snimka je danas objavljena na YouTubeu, a lovac je za portal Mufon opisao slijed događaja. 'Imam kameru za snimanje divljači i 7. listopada u 20:45 sati moja kamera je snimila objekt s osam svjetala', opisao je neimenovani lovac.

'Pregledao sam snimku više puta i izbrojao osam svjetala na letećem objektu, koji se na momente i okreće. Kao lovac sam mnogo vremena proveo na čeki u polju ili šumi, ali nikad nisam vidio takvo što uživo, ili na kameri', istaknuo je lovac.

'Objekt, čini se, lebdi iznad kamere i gotovo da slijeće, ali se onda naglo uspinje. U kadru se nalazi i srna, koju je događaj zbunio, ali i zainteresirao za nepoznati objekt', nastavio je lovac.

'Ja sam običan čovjek bez iskustva s NLO-ima. Snimka se treba posvijetliti kako bi se vidjeli svi detalji', poručio je na kraju.

Što je lovac snimio pogledajte sami u priloženom videu pa procijenite o čemu se radi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene