455700
455700
455700
455700
455700

Companywall business, Vaš novi financijski asistent!

  • , 01.09.2016., 15:22
  • Autor:
  • komentara

Redovitim ažuriranjem transakcijskih računa u svakom trenutku ćete točno znati koja tvrtka je u blokadi, koja tvrtka je iz nje izašla ili otvorila nov transakcijski račun.

 
 
 
 
FOTO: CompanyWall business
FOTO: CompanyWall business

Umorni ste od nesigurnog poslovanja? Želite provjeriti financijsko stanje svojih klijenata? Zanima vas tko od vaših kupaca, dobavljača ili poslovnih partnerav ima blokiran račun? CompanyWall je tu za vas.

CompanyWall business je vaš osobni pomoćnik i glavni izvor poslovnih informacija. U našoj bazi su sve tvrtke registrirane u Republici Hrvatskoj, s velikim brojem međusobno povezanih informacija pa tako možete dobiti realnu sliku financijskog stanja vaših klijenata, poslovnih partnera, dobavljača i konkurencije.

Redovitim ažuriranjem transakcijskih računa u svakom trenutku ćete točno znati koja tvrtka je u blokadi, koja tvrtka je iz nje izašla ili otvorila nov transakcijski račun. O svim promjenama, uključujući i promjene upisa u registar, bit ćete obaviješteni svaki dan elektronskom poštom.

Uz osnovni set informacija i stanja transakcijskih računa, CompanyWall vam također nudi brz i vjerodostojan uvid u bonitetnu ocjenu tvrtke. 

FOTO: CompanyWall business

Što je bonitetna ocjena?

Bonitetna ocjena na portalu Companywall business je kombinacija statične i dinamične ocjene. Statična ocjena je izračun većih pokazatelja kod predaje godišnjeg izvješća, dok se dinamična kroz godinu mijenja.

Statična bonitetna ocjena je izračunata iz najreprezentativnijih pokazatelja kojima se izražava uspješnost i likvidnost.

Na dinamičan dio bonitetne ocjene utjeću različiti čimbenici, a to su:

· Blokade

· Sudski postupci

· Djelatnost

· Platežna moć

· Porezna dugovanja

· Odnos između prihoda iz državnog proračuna i privatnog sektora

A bonitetna ocjena na portalu Companywall business je razdvojena na 5 kategorija, kako bi mogli imati brzi i efikasni pregled nad trenutnim te budućim stanjem tvrtke. 

Zašto CompanyWall business?

Na tržištu su različiti ponuđači bonitetnog programa, Companywall se ističe po svojoj funkcionalnosti, preglednosti, jednostavnosti i iscrpnim izvorom informacija.

Podaci su prikazani jednostavno, kako bi mogli imati što veći pregled informacija koje portal nudi.

Jedan račun Companywall Business, može u isto vrijeme koristiti više korisnika.

Prednosti portala:

• Ima naprednu listu praćenja i jenostavan je za uporabu

• Upotrebljavamo ga kao pomoć pri prodaji, njime analiziramo konkurenciju

• Nudi dražbe sa svim informacijama

• Na njemu možete vidjeti koje tvrtke provjeravaju podatke vaše tvrtke

• Ima popis stečajeva

• Ima popis novoosnovanih tvrtki

• Za jednu cijenu nudi potpun pristup SVIM podatcima i funkcionalnostima (naša konkurencija vam to dodatno naplaćuje)

• S jednoim registracijom portalu možete pristupiti istovremeno sa više računala

• Cjenovno je dostupan svima

Portal također sadrži neke korisne funkcije, kao na primjer »Tko me tražio« s kojom jednostavno možete provjeriti tko je pregledavao podatke vaše tvrtke. 

Lista praćenja

Na listi praćenja imate brz pristup odabranim tvrtkama. Na samoj listi je već sažeti uvid u financijsko stanje, tako da ne morate temeljito proučiti tvrtku. Sve obavijesti o promjenama tvrtki na listi praćenja stići će vam elektronskom poštom.

FOTO: CompanyWall business

Dražbe

Portal sadrži ažuran popis svih dražbi pokretnina, nekretnina, vrijednosnih papira, dionica i brendova. Sadrži sve važne informacije, datum, cijene i vrste dražbe.

Stečajevi

Također imate uvid u sve tvrtke koje su otišle u stečaj, pa tako možete znati s kime treba biti na oprezu kod poslovne suradnje.

Tko me tražio

Tu možete provjeriti, tko je točno pregledavao vašu tvrtku, koliko puta, koje tvrtke i koliko neregistriranih korisnika. 

FOTO: CompanyWall business

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Tvrtke, koje su za svoje poslovanje zaslužile priznanje, Companywall business dodjeljuje certifikat bonitetne izvrsnosti. Sam certifikat je plod temeljitih izračuna iz poslovanja tvrtke, statične i dinamične bonitetne ocjene. Dobivanje certifikata vam diže kredibilitet kod vaših poslovnih partnera i odraz je uspješnog poslovanja vaše tvrtke. 

FOTO: CompanyWall business

Što dobivate registracijom?

• Puni i neograničeni pristup portalu i svim podatcima na njemu

• Certifikat bonitetne izvrsnosti

• USB ključ s digitalnim bonitetnim izvješćem

Ukoliko vaša tvrtka ima visoku bonitetnu izvrsnost dobit ćete i certifikat izvrsnosti, kojeg možete istaknuti na vidljivom mjestu, kako u elektronskom, tako i u fizičkom obliku. Vaši klijenti i poslovni partneri će tako vidjeti da je vaša tvrtka pouzdan partner. 

Ne riskirajte, iskoristite moć informacija koje vam nudi CompanyWall business, te sigurno zakoračite u poslovni svijet!

Za više informacija posjetite portal www.companywall.biz, nazovite nas na 01/6443-785, 099/349-7399 ili nam pišite na info@companywall.hr.

naziv: CompanyWall d.o.o.

Adresa: Kornatska 1f

10000 Zagreb, Hrvatska

OIB: 93441573210

Matični broj: 04002008

Direktor: Maja Kljun

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se