Obavijesti Video Pretražite Navigacija
8,5 x 5 metara

Čokoladna grdosija: Uskrsno jaje teško četiri tone! Biste li ga gricnuli?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Argentince je na Uskrs dočekalo slatko i veliko iznenađenje - čokoladno jaje teško četiri tone.

Čokoladno uskrsno jaje izrađivalo je 27 pekara tijekom dva tjedna, a izložili su ga na festivalu čokolade u Barilocheu. Jaje je visoko 8 i pol metara i široko pet metara, a za njegivu izradu bilo je potrebno oko 4.000 kilograma čokolade. Radi lakše gradnje ove 'čokoladne grdosije' pekari su sastavili drvenu konstrukciju koju su 'popločili' čokoladom.

Pročitajte i ovo Jugo; ilustracija Ludo vrijeme Za splitsko područje u ponedjeljak će biti upaljen narančasti meteoalarm: Na istoku Hrvatske zabilježene rekordne temperature, a u Dalmaciji jugo Ilustracija Rezultati ankete Gdje provodite Uskrs? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

>> Pogledajte najmanje uskrsno jaje na svijetu!

>> Papa dobio dvometarsko čokoladno jaje, dao ga popravnom domu

Za ovo jaje kažu da je oborilo rekord koji je do sada držalo čokoladno jaje iz Belgije koje je bilo visoko 8,32 metra. Argentinsko čokoladno jaje, nažalost, nije dugo izdržalo te se počelo topiti, a kuhari su pomoću kranova otkidali komade ove poslastice i davali ih okupljenima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene