Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Coelho poručio milijunima na Twitteru: “Budim se kao voda!”

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz tekst, slavni pisac objavio je sliku Jane s citatom iz svog najpoznatijeg djela koji je objavljen u sklopu limitirane edicije “Voda s porukom Paula Coelha”

Nova Janina kampanja “Voda s porukom Paula Coelha” s citatima slavnog pisca na bocama Jane tako je dobila zanimljiv nastavak. Naime, Coelho je na svom Twitter profilu objavio sliku bočice Jane uz humorističnu opasku, “I went to bed yesterday as a beer, I woke up today as a water…” i razveselio milijune svojih obožavatelja na Twitteru. Coelho inače spada među aktivnije zvijezde na društvenim mrežama i vrlo je ažuran u interakciji s fanovima, stoga nas ne čudi brojka od 9 milijuna fanova na Twitteru te čak 20 milijuna fanova na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jana predstavila novu, limitiranu ediciju – Samo ljubav Slika nije dostupna Najljepša ljubavna priča NAPOKON! KLEPETAN I MALENA OPET ZAJEDNO

Jana je time dobila još jednu potvrdu statusa koji uživa među svjetskim zvijezdama. Nakon što smo mnogobrojne strane zvijezde imali prilike vidjeti s bočicom Jane u rukama, i superpopularni pisac surađuje s Janom jer se uklapa u njegov svijet poruka za bolji život.

Inače, Paulo Coelho jedan je od najutjecajnijih pisaca današnjice s preko 165 milijuna prodanih primjeraka knjiga, objavljenih na čak 80 svjetskih jezika. No, bitnija od samih brojki jest inspiracija koju ovaj brazilski pisac budi u milijunima čitatelja diljem svijeta.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene