Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjajan skeč

Pet minuta smijeha: Pogledajte kako se ponašaju 'huligani' iz gimnazije na maturalcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najgori su kada se prejedu rum kocaka, ne znaju što rade.

Znate li što rade huligani iz gimnazija? Odgovaraju profesorima na pitanja iako nisu digli ruke, a ponekad i brišu ploče unatoč tome što nisu redari.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Ovo su, naime, tek dva od brojnih viceva ispričanih do danas na račun gimnazijalaca, a upravo su takve šale prije nešto više od godinu dana inspirirale grupu mladih Sarajlija da pokrenu svoj YouTube kanal posvećen junacima tih duhovitih dosjetki.

Nema koga nije nasmijao: Osvrt na turiste u Hrvatskoj postao i svjetski hit

Na njemu su ti daroviti zafrkani do danas objavili nešto manje od 30 skečeva, te su se toliko dopali publici da kanal u ovome trenutku prati više od 16 tisuća korisnika te mreže.

U tek objavljenom videu su gimnazijske huligane poslali na maturalac u Španjolsku, pa pogledajte kako se ponašaju kada su daleko od roditelja i dobro se nasmijte.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene