Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZA SNAŽAN IMUNITET

Childlife – za snažan imunitet najmlađih!

Childlife
Childlife
Aktualno Galerija Childlife Childlife Childlife Childlife Childlife Childlife +0 Childlife Galerija 1/4 >>
Osnova zdravog rasta i razvoja djeteta ovisi o unosu dovoljne količine esencijalnih nutrijenata (vitamina, minerala, masnih kiselina i aminokiselina).

Aktualno Galerija Childlife Childlife Childlife Childlife Childlife Childlife +0 Childlife Galerija 1/4 >>  U današnje vrijeme sadržaj ovih nutrijenata u hrani ozbiljno je narušen uslijed suvremene obrade tla i procesuiranja prehrambenih namirnica. Osiromašenje nutritivnog sadržaja tla kao i industrijska obrada namirnica rezultira smanjenim unosom hranjivih tvari putem prehrane. Problem predstavlja i okolinsko onečišćenje tla, vode i zraka što ima dodatni negativni učinak na zdravlje djece.

Nedovoljan unos esencijalnih nutrijenata dovodi do poremećaja u rastu i razvoju djece te slabljenju imunološkog sustava. Ovaj problem posebno dolazi do izražaja kod promjene godišnjih doba kada je povećana mogućnost infekcije raznim virusima (prehlade i gripe). Imunološki sustav treba održavati snažim tijekom cijele godine koristeći kvalitetne dodatake prehrani koji sadrže esencijalne nutrijente.

 

Nažalost prečesto se poseže za lijekovima, posebno antibioticima, a ove bolesti se mogu prevenirati sigurno, jednostavno i prirodno uzimanjem dodataka prehrani. Osim za jačanje imunološkog sustava dodaci prehrani mogu biti učinkovita pomoć kada dođe do infekcije, skratiti trajanje bolesti i spriječiti da ne dođe do pogoršanja.
Childlife je linija američkih dodataka prehrani namijenjena za najmlađe, kreirana od strane pedijatra, dr.Murray Clarka

Obuhvaća cjelovite i znanstveno utemeljene proizvode prirodnih oblika kojima nisu dodani umjetni zaslađivači, bojila, konzervansi i drugi aditivi. Proizvodi ne sadrže gluten i proizvedeni su po najvišim standardima farmaceutske čistoće i dobre proizvođačke prakse. Većina proizvoda je u tekućem obliku kako bi se maksimalno olakšala primjena i doziranje te povećala apsorpcija i djelotvornost.
ChildLife Multivitamini & Minerali sadrže optimalne doze esencijalnih vitamina, minerala i elemenata u tragovima neophodnih za razvoj djeteta. Ne sadrži laktozu, gluten, soju, kvasac, jaja, pšenicu, umjetne boje i sladila. Nadopuniti prehranu djeteta multivitaminsko-mineralnom formulom prvi je korak za postavljanje osnove imunološkog sustava.

Childlife Childlife   

Među 14 esencijalnih vitamina sadržanih u ovoj formuli nalaze se antioksidansi: vitamin C, vitamin E i vitamin A. Oni sudjeluju u jačanju imunološkog sustava, pomažu u zaštiti organizma, neutraliziraju toksine, pesticide i teške metale. Kao što je slučaj sa vitaminima i minerali djeluju u sinergiji pa omogućuju djetetu rast i razvoj te osnažuju imunološki sustav. Cink je iznimno bitan mineral koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Dodatna potpora imunološkom sustavu

Za još snažniju potporu imunološkom sustavu preporučuje se dodatni unos vitamina C i kolostruma. Kolostrum luče mliječne žlijezde sisavaca odmah nakon poroda. Sadrži važne imuno pepetide, kofaktore te hormone rasta za podršku razvoja imunološkog sustava. Childlife Kolostrum prikupljen je iz prirodnog uzgoja, a u proizvodu se nalazi uz probiotike (crijevne korisne bakterije) i prebiotike pa se posebno preporučuje uz terapiju antibioticima koji ugrožavaju fiziološku crijevnu floru.

Childlife Childlife

Childlife Childlife

Uzimanje ChildLife Probiotika s kolostrumom nije vremenski ograničeno, a primjenjivati se može već od najranije dječje dobi. Prah je ugodnog okusa naranče i ananasa, lako se miješa s hranom ili napicima.
Više informacija na http://www.childlife.hr
 

Pratite nas na Facebooku i osvojite CHILDLIFE PAKET ZA IMUNITET

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene