Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upustite se u avanturu života.

Budite dio internacionalnog filma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pošaljite svoje fotke navijanja još danas

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVI SUPERTJEDAN Želite izvrstan Sonyjev smartfon? Eto prave prilike! Slika nije dostupna Četiri Samsungova asa sniženi i do 1200 kn u webshopu Hrvatskog Telekoma!

Prilika da postanete dio jedinstvene avanture u svom životu otvara vam se sa snimanjem filma Move On, prvog filma na svijetu koji u svoje nastajanje uključuje i publiku. Publika tako ima priliku, od predprodukcije do finalizacije, svojim idejama utjecati na razne elemente filma. Trenutno su u tijeku prijave za niz preporuka - od glazbe koja će se koristiti u filmu, ime hotela u kojem će glavni lik prenoćiti, koktel kojeg će piti, pjesmu koja će svirati u kafiću, a traže se i statisti. Pošaljite fotografiju ili snimku na kojim navijate ili plešete s ekipom na tulumu i možda budete imali priliku glumiti uz ovogodišnjeg dobitnika canneske zlatne palme za najbolju mušku ulogu, Madsa Mikkelsena. Prijave za statiste primaju se još danas pa požurite!

Move On je interaktivni film ceste kojeg snima Hrvatski Telekom, a režira ga danski redatelj Asger Leth – autor izvanrednog i nagrađivanog dokumentarca „Duhovi Cite Soleila“. Scenarij potpisuje scenarist Matt Greenhalgh, poznat po biografskom filmu „Control“ o frontmanu grupe Joy Division, Ianu Curtisu.

Film govori o putovanju glavnog lika Europom na koje ga vodi njegov zadatak - isporuka misterioznog kovčega koji mora čuvati po cijenu života, a snima se u osam zemalja Europe.
Sve o filmu Move On, pratite na https://move-on-film.hr/

Prijave za naviječe primaju se na: https://move-on-film.hr/#/participation/participation_tasks/
Prijave za plesači pošaljite: https://move-on-film.hr/#/participation/participation_tasks/taskdetails-899-4/
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene