Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Budi lijepa i fit uz Crno Jaje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
ŽELIM POPUST!

HURA, Crno Jaje je tu da Vam ponudi najbolje tretmane mršavljenja i dugotrajne depilacije, i to u više hrvatskih gradova, uz do 95% popusta!

Pročitajte i ovo PR Oglas Smršavite i podarite sebi zdravlje, ljepotu i samopouzdanje uz Crno Jaje super ponude i do 80% popusta! pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta!

Svaka VARAŽDINKA u salonu Arte VITA, ali i Zagrepčanka i Osječanka u BodyCreatoru može pronaći savršen tretman mršavljenja za sebe, kao i tretmane dugotrajne depilacije revolucionarnom E-light metodom! I DALMACIJA svog konja za utrku ima! Tako Magnetic Spa iz Splita super povoljno nudi LPL paket depilacije, ali i vrhunske tretmane mršavljenja! U Šibeniku Vas također očekuju garantirano mršavljenje u salonu Derma Nova! Zato, DALMATINKA30, požuri! ;)

RIJEČANKA može ugrabiti super ponudu IPL dugotrajnog uklanjanja dlačica u salonu Dermis, ili postati bikinifit uz tretmane mršavljenja u Trinityiju!

Gdje god da živjeli, Crno Jaje je tu za Vas i Vašu ljepotu! Ne zaboravite uštedjeti i do 250 kn utipkavanjem NEWSLETTER KOD-a prilikom kupnje, samo na www.crnojaje.hr!

Kodovi su istaknut u tekstu, pronađite ih i napokon uživajte u svom tijelu i glatkoj koži!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene