Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Malo zakasnili

Ženi umrloj prije pet godina ponudili poduku iz plivanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet godina nakon njezine smrti jednoj je Britanki stiglo pismo iz British Gasa u kojem je pisalo 'kako su uvijek tu za nju'. Pismu su pridodali i besplatnu poduku iz plivanja.

Stella Nesbitt je preminula 2005. godine, a tada je njezin sin Rick obavijestio kompaniju da njezin račun prebace na njegovo ime. No, nakon toga je primio tri pisma adresirana na adresu svoje majke u Brightonu.

Pročitajte i ovo Parking na rivi Oglasila se gradska firma Splićaninu prisjeo dvosatni parking: "Naplatili su mi 119 eura, ovo je prevarantski račun" Ilustracija Papreno FOTO "Cijene kao u hotelu s pet zvjezdica!" Šokirani čitatelj poslao nam je račun nakon što je na trajektu naručio dva mala piva

>> U kineskim čeličanama plin ubio 15 osoba

U jednom je pismu stajalo: 'U British Gasu uvijek tražimo načine kako da Vam pomognemo olakšati život.' Pisma su sina naljutila pa se i požalio, piše Telegraph.

'Žao nam je da smo uznemirili gospodina Nesbitta. Istražujemo cijeli slučaj i temeljito prolazimo svoje zapise kako se to ne bi dogodilo i ostalim klijentima', rekao je glasnogovornik British Gasa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene